Cégünkről » friendlyway hírek » Sajtóközlemények

Digitális asztal az Integrated Systems Europe-on!

2008 január 8.

Digitaler Schreibtisch von friendlyway auf der ISE 2008

München, 2008. január 8. - München, Németország, 2008. január 8. - Az asztalok digitálisak lesznek. Az asztallapokat hatalmas, síkképernyős, érintésérzékeny felületű kijelzők fogják felváltani, legalábbis akkor, ha a friendlyway-en múlik. A friendlyway az Integrated Systems Europe 2008-on mutatja be először digitális asztalát.
A termék neve: friendlyway imagine 32.

A digitális asztal egy utolérhetetlenül ragyogó 32 colos TFT síkképernyős kijelzőből, egy beépített érintésérzékeny képernyőből, és egy ultravékony, nagyteljesítményű PC-ből áll, amely szintén az asztalfelületbe van beépítve. Minden friendlyway digitális asztal előre el van látva egy speciális szoftverrel, amely úgy van programozva, hogy egy digitális asztal minden kívánalmának megfeleljen. A funkciói között található egy érintéses menü, mellyel választani lehet az előre meghatározott weboldalak között, és lehetőség van a képernyő elforgatására, ami különösen praktikus konferenciákon.

A digitális asztalok hasznosak lehetnek számos alkalmazási területen: rutin irodai feladatok végrehajtásától, konferencián tartott előadásokig, kiskereskedelmi üzletekben értékesítési tanácsadástól cégek kreatív csapatmunkájának támogatásáig. A digitális asztalok tökéletesen alkalmasak látogatók tájékoztatására is, várótermekben, irodai előterekben.
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile