Cégünkről » friendlyway hírek » Sajtóközlemények

A virtuális ügyintézők új generációja a kellemes ügyfélfogadásért!

2008 február 18.

New Generation of Virtual Stewards Make for a Pleasant Reception

München, 2008. február 18. - Az idei, 2008. február 21-én, a németországi Mainzban megrendezett Seminar un Tagungsbörsén (STB) a friendlyway bemutatja a virtuális ügyintézők legújabb generációját. A friendlyway a szállodák valamint rendezvény- és konferenciaközpontok számára kifejlesztett digitális vendégfogadó megoldásokat érti ez alatt a kifejezés alatt. Az idei bemutató a digitális üdvözlő képernyők, elektronikus programkiírások és navigációs funkciók mellett, a digitális névtábla megoldásokra koncentrál.

Az interaktív digitális hirdetőfelület (digital signage) jelentős technológiai trenddé nőtte ki magát, és ennek köszönhetően, az utóbbi években olyannyira elérhetővé vált, hogy a mindennapi gyakorlatban alternatívája lehet a hagyományos hirdető rendszereknek. A digitális hirdetés azzal az előnnyel is együtt jár, hogy rendkívül rugalmasan lehet frissíteni, szinte költségmentesen. Sok éves időszakok teljes költségét összehasonlítva, gyakori frissítés esetén, a digitális hirdető rendszerek valójában olcsóbbak, mint a hagyományosak.

Az idei STB egyik szenzációja az új és elegáns "friendlyway admire" dizájnkioszkja. A megoldás tökéletesen megfelel szállodák, valamint rendezvény- és konferenciaközpontok recepciós pultjainál való használatra. A rendszer érintőképernyővel felszerelt, és ízléses külső házába nagyteljesítményű processzor van beépítve. A behatolás ellen levédhető ház számos lehetőséggel bővíthető, mint például bármilyen kártyaolvasóval. Ennek köszönhetően a rendszer használható a vállalat beléptetőrendszereként vagy a szálloda bejelentkezési pultjaként is, így időmegtakarítást is elérhetünk vele.
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile